Öncelikle herkese merhaba.
İsmim Yağmur. İTÜ Gıda Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Blogum genel anlamda ham maddelerin tarlalardan sofranıza gelene kadar geçirdiği proseslerle ilgili, gıdanın tabi tutulduğu mühendislik gerektiren önemli işlemlerle ilgili, yanlış bilinen doğruları anlatmaya çalışacağım ve çoğunlukla yabancı makalelerle destekleyeceğim kısa yazılardan ibaret olacak. Buna ek olarak günlük olarak seçeceğim bir ham maddenin literatürden alınmış önemli fayda ve zararlarını ve bu ham maddeyle hazırlanmış bir yiyeceğin kalori ve besin değeri tablosunu paylaşıyor olacağım.
Bu blogu açmaktaki amacım, hem ulaşabileceğim kaynaklarla insanları mümkün mertebe bilgilendirmek ve bilinçlendirmek, hem de kendi kişisel gelişimime mesleki anlamda katkı sağlamak.
Umarım faydalanabileceğiniz bir blog olur.
Lütfen takipte kalın.
Sevgiler.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder